Restaurant de Schapendrift, een gemoedelijk restaurant in Orvelte

Bent u op zoek naar een restaurant in Orvelte? Bezoek dan Restaurant de Schapendrift. Voor de lekkerste koffie, lunch en diners bent u bij restaurant de Schapendrift midden in het idyllische monumentendorpje Orvelte aan het juiste adres. Vanaf het terras van het rietgedekte restaurant in Orvelte kijkt u uit over de oude Brink, omringd door prachtige historische panden en de verrassend groene omgeving van Drenthe. Wij bieden geweldige arrangementen, activiteiten en dagtochten aan, zodat u ook het authentieke Orvelte en haar natuurgebieden proeft. Het gemoedelijke restaurant in Orvelte ligt op loopafstand van De Borckerhof in Drenthe. Ontdek onze menukaart!

Bezoek de Schapendrift website!

Voor elke gelegenheid de perfecte locatie

Ons restaurant in Orvelte biedt naast diverse buffetten de mogelijkheid om echt Drents bier te proeven. De door ons samengestelde dagtochten laten u het historische dorp verkennen, de Drentse natuur ontdekken en genieten van koffie, thee, lunch en een geweldig diner. Ons restaurant is ook uitermate goed geschikt voor leuke feesten, partijen en zelfs bruiloften. Op loopafstand van ons restaurant in Orvelte vindt u de luxe groepsaccommodaties van De Borckerhof. De accommodaties zijn perfect voor aangename verblijven met familie, vrienden of collega’s.

Ontdek de omgeving van het gezellige restaurant in Orvelte

Orvelte is verrassend groen, historisch en authentiek. De natuur rondom ons restaurant in Orvelte biedt prachtige wandelgelegenheden en fietsroutes. Ga op pad, ontdek de meest adembenemende plekken in Orvelte en kom tot rust bij restaurant de Schapendrift onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Combineer uw verblijf bij De Borckerhof en geniet van onze lunches en lekkere diners.